Pretraži
Na vrh
Kamper&LIVe Putovanja

Kamperski itinerar – sloboda ceste na siguran način

Kamperski itinerar, odnosno pouzdani prijedlog plana putovanja, je dodatna usluga uz najam kampera koju po želji možete iskoristiti. U dogovoru s vama, kreiram vam tailor made itinerer u skladu s vašim željenim lokacijama te preferiranim tipom/stilom putovanja. Primjerice, ako naglasite da uz najam kampera želite aktivan odmor, tailor made itinerar će biti dinamičniji, s više predloženih lokacija za zabavu te sportske i ostale istraživačke aktivnosti. Da, to je uključeno u cijenu!

Naglasite li da želite chill i više odmora, vaš tailor made itinerer bit će više leggiero, s prijedlozima mirnijih i manje „gužvastih“ lokacija za što bolji zen i zasluženi mir). Ako mi kažete da putujete u Italiju ili drugu zemlju koju želite posjetiti, napravit ću itinerer s konkretnim lokacijama, kvalitetnim postajama i odmorištima na putu te tips&tricks savjetima kako do njih stići što brže, lakše i jeftinije. Istaknete li da vi i vaše dijete volite neku određenu aktivnost, kao što je jahanje ili adrenalinski park, istražit ću mjesta koja baš to nude te ih posebno naznačiti u itineraru kako biste ih brzo i lako pronašli.

Cilj itinerera je da vaše putovanje bude što bezbrižnije, sa što manje „što ću sad“ dilema, što može biti veoma korisno ako ste se prvi put odlučili za najam kampera ili ste se odvažili na svoj prvi road trip.

Svaki road trip, uz sve svoje čari, zna biti prilično naporan i izazovan ako nemate iskustva takvih putovanja, osobito ako su s vama i djeca po čijem se tempu trebate ravnati. U toj situaciji, pouzdan i provjeren tailor made itinerar će vam osigurati sigurnost na putu bez straha i dilema što vas „negdje“ čeka. Omogućit će vam da se posve posvetite suputnicima, uživanju u odmoru i slobodi ceste. Uvijek ćete znati gdje vas čeka krevet, dobar restoran i zabavni sadržaji za odrasle i djecu.

Važno je da znate da kreirani itinerar nije i ne mora biti „uklesan u kamen“. On je samo prijedlog organizacije i logistike vašeg putovanja i uvijek ste slobodni (s)krenuti po svome, ovisno o trenutnom raspoloženju u kamperu ili novoj ideji koja vas oduševi.

Baš kao i itinerar, put je samo vaš – a ja vam želim najbolji provod!

 

 

«

»

Pratite na Instagramu