Pretraži
Na vrh
Kamper&LIVe Putovanja

Paket suradnje – uvjeti & popust

Paket suradnje – uvjeti & popust

Želite li, uz 10% popusta na rezervaciju plaćenu unutar 3 dana nakon poslanog upita, ostvariti dodatnih 5% popusta za najam kampera, možemo dogovoriti paket suradnje.

Paket suradnje podrazumijeva da ćete svoje iskustvo putovanja kamperom i najma kampera kod mene (tag Kamper&LIVe) dijeliti na svojim društvenim mrežama, u dogovorenom opsegu i u dogovorenom roku.

Pritom nije nužno da imate ogroman broj pratitelja niti da ste javna/medijski eksponirana osoba. Nužno je samo da ste aktivni na svojim profilima te redovno komunicirate sa svojim pratiteljima. <3

Paket suradnje dogovaramo na način da mi se javite, a ja čekiram vašu aktivnost na profilima i kontaktiram vas s informacijom prihvaćam li predloženu suradnju ili ne. Zadržavam pravo njezinog odbijanja, no u tom slučaju i dalje ostvarujete 10% popusta ukoliko rezervaciju za najam kampera ostvarite unutar 3 dana nakon poslanoga upita.

Paket suradnje sam osmislila u želji da što više ljudi sazna za mogućnost najma kampera te kako putovanje kamperom izgleda iz prve ruke (u slučaju paketa suradnje, ta prva ruka je baš ona vaša). Smatram da tako svi zajedno doprinosimo kvalitetnoj kulturi putovanja kamperom te pružamo podršku svima koji žele iskusiti tu posebnu dimenziju prijevoza i smještaja koja se nudi u „jednome komadu“.

Pridružite se!

 

«

»

Pratite na Instagramu