Pretraži
Na vrh
Kamper&LIVe Putovanja

Kamper&LIVe – unajmi kuću na kotačima

Kamper & LIVe – osnovne info o najmu i preuzimanju

Pozdrav i dobrodošli u Kamper&LIVe!

Sretna sam što ste zanimate za kamper te mogućnost slobode, sigurnosti i posve nove dimenzije putovanja kakve nam nude „kuće na kotačima“. Sigurna sam da imate mnogo pitanja i nedoumica vezanih uz korištenje i najam kampera, pogotovo ako planirate prvo putovanje tim neovisnim, no prijateljskim „divom“.

U želji da vam što konkretnije predočim što moj kamper sadrži, kako ga preuzeti i kolika je cijena za najam kampera, sastavila sam ovaj kratki blog s osnovnim i važnim informacijama za vas. Krenimo!Kamper&LIVe

Preuzimanje kampera

Preuzimanje i kasniji povrat kampera se izvršava isključivo u Zagrebu. Konkretno, u mom dvorištu gdje je kamper parkiran i u kojem ću vas dočekati u dogovoreno vrijeme kako bih vas osobno provela kroz kamper, dala vam sve upute za njegovo korištenje te odmah odgovorila na sva vaša pitanja. Važno je da znate i da će vas u slučaju putovanja u kamperu dočekati detaljni pisani manual u kojem su objašnjene sve upute korištenja koje ćemo proći usmeno te dodatni tips&tricks za što lakše i bezbrižnije korištenje. Nitko ne voli stres na putovanju, a ja ću se pobrinuti da vas zaobiđe!

Preuzimanje kampera je prvi dan najma od 16 sati, povrat kampera je zadnji dan najma do 12 sati. Prvi i zadnji dan najma broje se kao 1 dan. Moguće je i preuzimanje po dogovoru.

Tehničke karakteristike kampera

Za vožnju kampera je nužno posjedovati B kategoriju. C kategorija nije uvjet niti vam je potrebna za uspješno i sigurno upravljanje kamperom.

Model: Benimar Tessoro 463 Northautokapp, 2024.godina proizvodnje

Mjenjač: Automatski mjenjač

Klima: Klima-dnevni boravak

Solar panel

Sjedenje: Odrasli 4

Noćenje: Odrasli 5

Tip vozila: Poluintegrirani kamper

Potrošnja goriva: 10 / 100km

Vozilo: Ford

Oprema kampera uključena u cijenu najma

Kamper dolazi sa standardnom opremom čiju ispravnost redovno kontroliram i dodatno testiram prije svakog najma kako bismo i vi i ja bili sigurni da sve „radi“ i stoji vam na usluzi na vašem putovanju. U kamperu su:

 • stol + 4 stolice, set posuđa i pribora za jelo, električni kablovi, adapteri
 • osiguranje: puno kasko osiguranje
 • gorivo: kamper se preuzima i vraća s punim rezervoarom goriva
 • nosač za 4 bicikla
 • kilometraža: neograničeno
 • caffe aparat
 • mini usisavač
 • lampice (prioriti :D)
 • igre i aktivnosti za djecu (moći ćete birati koji paket želite)
 • prijedlog putovanja / slaganje itenerara
 • za bebu dodaci (hranilica)

Kamperski paket

Svatko tko ostvari najam kampera s njim dobiva specijalizirani kamperski paket po vlastitom izboru. Kamperski paketi su dodatno iskustvo koje vam pruža još više zabave, druženja i aktivnosti na putovanju, a više o modelima saznajte ovdje.

Itinerar

Po vašoj želji i zajedničkom dogovoru, za vaše putovanje izrađujem tailor made itinerar. Kreiram ga prema vašim željenim lokacijama te vašim preferencijama, osobnom stilu i željenom stupnju „aktivnosti“ putovanja. Cilj itinerara je omogućiti da vaše putovanje bude još bezbrižnije. Moći ćete se u potpunosti prepustiti druženju s obitelji te neodoljivim čarima ceste bez da stalno razmišljate što vas čeka na njoj. Sve će biti upisano u vaš itinerar, a više o kreiranju proučite ovdje!

Cijena najma kampera

Cijene najma kampera variraju ovisno o sezoni te ostalim pogodnostima koje ostvarujete uvjetima poslovanja i zajedničkim dogovorom. Konkretno:

Cijene najma:
– Niska sezona (4.1.-5.4.): 165 EUR / s popustom 148.5 EUR po noći, minimalno 3 noći
– Srednja sezona (6.4.-20.6.): 170 EUR/ s popustom 153 EUR po noći, minimalno 3 noći
– Visoka sezona (21.6.-1.8.): 180 EUR/ s popustom 162 EUR, najam minimalno 5 noći
– Ultra sezona (1.8.-31.8.): 180 EUR/s popustom 162 EUR, najam minimalno 7 noći
– Visoka sezona (1.9.-1.10.): 170 EUR/s popustom 153 EUR po noći, minimalno 3 noći
– Srednja sezona (2.10.-3.1.): 165 EUR/s popustom 148.5 EUR po noci, minimalno 3 noći.

Rezervacije, popusti i pogodnosti

Ranom rezervacijom na mail: kamperandliv@gmail.com ili dogovorom suradnje možete ostvariti popust i pogodnosti. Ako rezervaciju (s uplatom) ostvarite unutar 3 dana od poslanog upita, ostvarujete popust u iznosu od 10%.

Mogućnost popusta u slučaju suradnje

Uz ranu rezervaciju unutar 3 dana koja podrazumijeva 10% popusta, možete ostvariti dodatnih 5% popusta ako dogovorimo paket suradnje.

Paket suradnje podrazumijeva vašu aktivnost na društvenim mrežama, odnosno vašim postojećim profilima. Bez obzira na broj vaših pratitelja, paket suradnje vas aktivno obvezuje da svoja iskustva s našim kamperom podijelite putem svojih profila s obaveznim tagom Kamper&LIVe. Više o paketu suradnje te uvjetima dogovora o istome možete pročitati ovdje.

Kod rezervacije kampera potrebno je uplatiti dodatnih 150 EUR što uključuje:
• jednu punu plinsku bocu
• WC kemikalije i papir
• unutarnje i vanjsko čišćenje
• primopredajni zapisnik

Uplata pologa
Iznos obaveznog pologa je 1500 EUR i uplaćuje se dan prije samog putovanja. Polog se uplaćuje kao garancija od eventualnih šteta koje mogu nastati tijekom korištenja kampera. Ako se kamper nakon korištenja vrati neoštećen, polog vam se u potpunosti vraća u roku od 72 sata.

Posteljina i jastuci nisu uključeni u cijenu, ali su dostupni uz doplatu. – 5 eur po osobi/dan

Uvjeti rezervacije & rokovi plaćanja

Rezervacija se vrši na mailu kamperandliv@gmail.com. Nakon što ste potvrdili rezervaciju, na raspolaganju vam je 3 radna dana unutar kojih je potrebno uplatiti 50% ukupnog iznosa najma. Primitkom vaše uplate potvrđujem da je kamper rezerviran za vas u dogovorenom periodu. Ako unutar navedena 3 radna dana ne zaprimim vašu uplatu, smatrat ću da ste odustali od rezervacije te osloboditi termin za ostale zainteresirane korisnike.

Preostali iznos najma kampera(druga polovica ukupnog iznosa najma) podmiruje se najkasnije 30 dana prije polaska, u protivnom se rezervacija smatra otkazanom i nevažeća je.

Za rezervacije napravljene u periodu kraćem od 30 dana prije početka najma, cjelokupni iznos najma potrebno je uplatiti unutar tri radna dana.

Detaljna objašnjenja i informacije o uvjetima rezervacije i rokovima plaćanja vezanih uz najam kampera pročitajte u dokumentu Opći uvjeti poslovanja- Kamper&LIVe

Nadam se da sam vam ovim blogom uspjela odgovoriti na pitanja koja vas zanimaju i čiji će vam odgovori olakšati odluku o najmu moga kampera za vaše putovanje. U slučaju bilo kakvih dodatnih potreba, stojim vam na raspolaganju za svu komunikaciju i veselim se mogućoj suradnji i druženju.

Uvijek me možete i nazvati na:

Ana Grzunov
095 5636 279

 

 

«

Pratite na Instagramu