Pretraži
Na vrh
Kamper&LIVe Putovanja

Kamper&LIVe – paketi za još bolju zabavu čitave obitelji

Kamperski paketi – za još bolju zabavu čitave obitelji

Zabava, druženje i slobodne aktivnosti su nezamjenjiv dio svakog putovanja, a time i redovne opreme mog kampera. U to ime, kamperski paket je standardni dio „kuće“ koji je uključen u cijenu najma kampera. Da vidimo što znači i što vas čeka u njemu!

Kamperski paket je pripremljeni set pametne zabave po uvijek vašem izboru i najdražim metodama opuštanja i zabave.

Sadržava 5 modela od kojih svaki čine aktivnosti i igre po ukusu vaše obitelji i vas.

Tu su da vam posluže kao dobra zabava ili animacija djece tijekom vožnje. Možete ih koristiti na pikniku, na odmorištu, prije odlaska na spavanje ili, ako ste baš pehist, tijekom kišnog dana na vašem putovanju. Vi odabirete 1 od 5 mogućih modela, a ja vam ga pripremam i pohranjujem u bunker. Tamo će vas (do)čekati spreman za akciju ili da vas odmori onako kako volite!

Modeli u ponudi:

Eko nature paket – za fanove prirode i outdoor pustolovina. U paketu su povećalo, kompas, interaktivna igra Lov na blaga prirode i slični „alati“ za nature hunt na otvorenom. Super za djecu koja nemaju mira i vječno su u potrazi za nekom novom akcijom.

Sportski paket – nomen est omen! Paket sadržava lopte, papirnatog zmaja, opremu za badminton, mrežu za odbojku, frizbi i druge sportske igre za aktivnu zabavu. Odlično se uklapa u piknike na otvorenom ili ispred kampera, da ste bliže „doma“.

Art paket – za sve koji vole kreirati i stvarati. Paket sadržava 2 štafelaja, 2 platna, akrilne boje, kistove, palete, bojice, flomiće i slična art „oruđa“ za zabavu u kamperu ili izvan njega. Crtanje može sjajno animirati djecu tijekom vožnje do idućega odredišta. A i one odrasle koji nisu za volanom.

Book paket – pozdrav knjiškim moljcima bez obzira na godine! Paket sadržava knjige za odrasle te zabavne slikovnice i druga štiva za djecu. Knjiški moljci znaju da s knjigom možeš svuda – na piknik, na kavu ili u krevet! Često sve to u samo jednom danu. J

Paket društvenih igara – društvene igre su legendarni carevi zajedničkog druženja i vremena s obitelji. Paket sadržava popularne igre čija je pravila lako pohvatati za slučaj da ih ne znate ili ste zaboravili. Nemojte propustiti dokazati klincima da odlična zabava može bez ekrana!

Po vašoj rezervaciji kampera mi trebate javiti za koji ste se model paketa odlučili.

Koji god broj uzmete, nećete pogriješiti, ma što Hugo vještica mislila o tome!

REZERVACIJE NA MAIL: kamperandliv@gmail.com

 

«

»

Pratite na Instagramu